GRATIS verzending binnen NL & BE

Over Barbellwear

over barbellwear

Alweer zo’n 8 jaar gelden stapte ik met beide benen in een voor mij nieuw avontuur. Na lang in een reguliere gym zelf te hebben gesport en daar van schema's af te hebben gesport en later eigen trainingen te hebben gemaakt op basis van het calisthenics principe schreef ik me in bij de lokale CrossFit Box. En wat een geweldige reis was, en is dat nog steeds! Mijn liefde voor CrossFit en functional fitness sloeg al snel over op mijn vriendin die daardoor ook begon te trainen bij dezelfde box.

Onze gezamenlijke liefde voor deze mooie sport werd al snel zo groot dat wij besloten zelf t-shirts en tanktops te gaan ontwerpen en drukken om in te trainen. Dit bleef niet onopgemerkt bij de mensen om ons heen en velen wilden ook graag een shirt van ons hebben. Zelfs in mensen van mijn oude gym vonden het super vet. Naar mate de interesse groter werd dachten wij; “Dit willen we met iedereen kunnen delen”.

Zo ontstond het idee om een webshop te beginnen en richtten we barbellwear.nl op. In onze webwinkel "Barbellwear" bieden wij door ons ontworpen producten aan waaronder t-shirts en tanktops. Inmiddels is Barwellwear flink gegroeid en hebben we niet alleen t-shirts en tanktops maar ook hoodies, leggings, sport bh's en meer toegevoegd aan onze shop.

Inmiddels kunnen wij het helemaal niet meer alleen en hebben wij een team opgebouwd waarmee wij barbellwear.nl onderhouden, klantenservice bieden, en contact hebben met onze drukkerijen.

Waarom Barbellwear?

Barbellwear staat ervoor dat iedere sportieveling zijn liefde voor sporten op een gave manier kan uitdragen naar de buitenwereld. en stiekem hopen we dat als jij met zo'n gaaf product rond loopt dat je heel misschien nog iemand enthousiast maakt voor sporten, wat die sport ook is. Want sporten is gezond en goed voor je lijf en hoofd. 

Als het gaat om de producten in onze shop willen wij alleen maar dingen hebben die wij ook echt zelf dragen of gebruiken en anders verkopen we het niet.
(eerlijk gezegd hebben en dragen wij ook heel veel uit onze eigen shop 🤫)

Onze shop staat voor inclusiviteit, kwaliteit en sportplezier.
Wij willen mooie producten ontwerpen en leveren voor iedereen die dit ook gaaf vind wat jou sport of stijl ook is.
Maar dat is niet alles voor ons is ook de kwaliteit van de webwinkel én de service enorm belangrijk.
Heb je vragen, opmerkingen, ideeën of (en we hopen het niet maar het kan) Klachten? Neem gewoon contact met ons op. Ons volledige team staat helemaal voor je klaar.

Waar ben je naar op zoek?

Je winkelmandje