Over ons

Alweer zo’n 8 jaar gelden stapte ik met beide benen in een voor mij nieuwe reis. Na lang in een reguliere gym zelf te hebben gesport schreef ik me in bij een CrossFit Box en begon te trainen. En wat een geweldige reis was en is dat nog steeds! Mijn liefde voor CrossFit en functional fitness sloeg al snel over op mijn vriendin en die begon ook te trainen bij dezelfde box.

Onze gezamenlijke liefde voor deze mooie sport werd al snel zo groot dat wij besloten zelf shirtjes te gaan ontwerpen en te drukken om in te trainen en dit bleef niet onopgemerkt. Veel mensen om ons heen wilden ook graag een shirt of iets anders tof. Zelfs in mensen van mijn oude gym vonden het super gaaf. Naar mate de interesse groter werd dachten wij; “Dit willen we met iedereen delen”.

Zo ontstond het idee om een webshop te beginnen en richtten we barbellwear.nl op. In deze webwinkel bieden wij door ons ontworpen producten aan waaronder t-shirts, tanktops, tassen, mokken en zelfs rompers (want je kunt niet vroeg genoeg beginnen).

Inmiddels kunnen wij het helemaal niet meer alleen en hebben wij een team opgebouwd waarmee wij barbellwear.nl onderhouden, contact hebben met leveranciers en natuurlijk de beste klantervaring willen bieden.

ONZE MISSIE

Onze missie is om middels onze webshop te zorgen dat alle liefhebbers van Fitness, crossfit, weightlifting en functional fitness zowel binnen als buiten de Box of Gym hun liefde voor de sport op een gave, betaalbare en unieke manier kan laten zien.

ONZE VISIE

Wij gaan zorgen dat elke sporter zijn of haar liefde voor zijn sport binnen en buiten de box kan laten zien met toffe producten.

KLANTENSERVICE

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens het shoppen. Heb je een vraag of misschien wel een wens voor in onze shop? Laat het ons vooral weten via het contactformulier.

Time!

Sportieve groet, 
Het barbellwear.nl Team