GRATIS VERZENDING BINNEN BENELUX

Is het mogelijk om mijn bestelling retourneren?

Natuurlijk is dat mogelijk. Retourneren kan in veruit de meeste gevallen zonder enig probleem.

Wanneer kan ik retourneren

Je kunt bij ons een product retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Uitzonderingen
Er zijn een paar uitzonderingen. Heb je een custom product dat aan jouw wensen is aangepast van ons ontvangen, dan heb je hier eerst ter goedkeuring bericht over gehad. Als je daar akkoord op hebt gegeven kun je niet retourneren. Wij zijn in dit geval niet verantwoordelijk voor eventuele tekstuele fouten of posities. 

Voordat je een product retour stuurt

Is je product beschadigd aangekomen? Dat is echt heel vervelend, onze excuses. Neem alsjeblieft meteen foto's, ook van bijv. beschadigde verpakkingen. Hiermee kunnen wij eventueel noodzakelijke stappen ondernemen in ons proces.

Is er iets mis met het product zelf zoals de print, neem ook hier zo snel mogelijk foto's van. Dit kunnen wij gebruiken om onze processen en controles te verbeteren.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Voordat je je product terug stuurt, neem even contact met ons op via contact@barbellwear.nl of via ons contactformulier. Laat in de mail weten dat je een product wilt retourneren met je ordernummer erbij en liefst ook wat de reden daarvoor is, nee dat is niet verplicht maar voor ons super handing om van te leren. Wij voorzien jou binnen 2 werkdagen van een retourformulier en de juiste informatie.

Wat gebeurt er nadat ik contact heb opgenomen?

  1. Wij zorgen dat je een retourformulier van ons ontvangt.
  2. Je stuurt het product / de producten aan ons retour inclusief het ingevulde formulier
  3. Wij ontvangen het pakket 
  4. We sturen je een ontvangstbevestiging en controleren de producten en het formulier
  5. Als alles in orde is, storten wij zo snel mogelijk het geld terug op je rekening

Kosten & verwerking van retouren

De kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden is voor de consument. Wij checken het retourformulier en het product. Zodra we de retourzending en het bijgevoegde formulier hebben gecontroleerd en alles in orde is zullen wij overgaan tot terugbetaling van je aankoopbedrag. 

*Een retourzending moet eerst aangemeld zijn en moet samen met het retourformulier worden teruggezonden. Zonder formulier weten wij niet van wie we de retour hebben ontvangen en kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling.

 

What are you looking for?