GRATIS VERZENDING BINNEN BENELUX

 

Wij zijn echt gek op sporten, heerlijk na een dag werken even naar de CrossFit Box of Gym om even te knallen en ons hoofd helemaal leeg te maken. Hebben we het echt druk dan gaan we lekker een rondje hardlopen met wat oefeningen tussendoor of we doen gewoon thuis lekker een training voor onszelf. Wat we ook doen 1 ding doen we zeker en dat is sportkleding aantrekken. Waarom? Ten eerste omdat het motiveert om toffe sportkleding aan te trekken waardoor je er echt voor kunt gaan. Maar ook omdat het lekker zit en je ondersteunt in wat je doet. 

Het ontstaan
De Barbellwear webshop is ontstaan uit onze eigen liefde voor sport en sporten en onze hobby designen. Toen op een dag dachten laten we deze twee dingen eens combineren kwamen we al snel uit bij het ontwerpen van onze eigen sportkleding, eerst alleen tanktops en shirts maar later ook Leggings, shorts, hoodies enzovoorts.

Het begon ook op te vallen en dus vroegen steeds meer mensen of zij ook een shirt, top of legging van ons mochten en zo is het welbekende balletje gaan rollen. Eerst begonnen we simpelweg met verkopen vanaf onze eigen Facebook pagina's maar al snel merkten we dat dit toch niet zo handig was en daarom startten we een echte webshop - BarbellWear werd de naam omdat wij toch wel echt gek zijn op sporten met een Barbell.

Voor wie
Barbellwear is er voor iedere sportieveling, wat jouw sport ook is. Als het aan ons ligt zou iedereen iets van sport moeten doen, natuurlijk omdat het gezond is voor je lijf maar ook omdat het goed is voor je hoofd. We zijn allemaal druk en bezig met vanalles dan is er niets zo lekker, zo verhelderend en zo ontspannend als een lekkere training. En het trotse voldane gevoel krijg je er achteraf gratis bij.

Onze Producten
Als het gaat om de producten in onze shop staan wij er altijd 100% achter. We maken alle ontwerpen nog steeds zelf. Wij willen mooie kwalitatieve producten ontwerpen en produceren die anders zijn dan de massa geproduceerde sportkleding. 


Dat is natuurlijk niet alles, voor ons is ook de kwaliteit van de webwinkel én de service enorm belangrijk. Heb je vragen, opmerkingen, ideeën, specifieke wensen of (en we hopen het niet, maar het kan) klachten? Neem gewoon contact met ons op. We zijn gewoon mensen je kunt gewoon met ons mailen of een facebook bericht sturen. Net als bij het sporten zetten wij ons altijd volledig in en met ons staat het volledige team van Barbellwear helemaal voor je klaar.

 

Sportieve groet,
Team BarbellWear

What are you looking for?